Erdoğan ile Putin ağustosta Soçi'de görüşebilir

Düzenleyen:
Erdoğan ile Putin ağustosta Soçi'de görüşebilir

DÜNYA Haberleri

Kremlin, Putin ile Erdoğan'ın eylül ayında Çin'de gerçekleştirilecek G-20 öncesinde görüşme ihtimalinin olduğunu belirtti. Rus basını ise Soçi'yi adres gösterdi.

Kremlin Basın Sözcüsü Dmitriy Peskov, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in eylül ayında Çin'de düzenlenecek G20 Zirvesi öncesinde görüşebileceğini belirtti.

Peskov, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Putin'in eylül ayındaki G20 zirvesi öncesi görüşme ihtimalinin olduğunu belirterek, "Ancak yer ve zaman konusu henüz netleşmiş değil." dedi. Rus basını ise Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın G-20 öncesi ağustos ayında Soçi'de görüşebileceklerini yazdı.
PESKOV: PUTİN'İN TALİMATI DOĞRULTUSUNDA TÜRK MESLEKTAŞLARIMIZ İLE GÖRÜŞMELERE BAŞLIYORUZ

Türkiye'ye yönelik uygulanan yaptırımların kademeli olarak kaldırılması konusunda iki ülke arasında önümüzdeki ay yoğun bir görüşme trafiğinin başlayacağını belirten Peskov, "Başkanımızın talimatı doğrultusunda Türk meslektaşlarımız ile görüşmelere başlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...