Varşova'da aile fotoğrafı

Düzenleyen:
Varşova'da aile fotoğrafı

DÜNYA Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, NATO Devlet ve Hükümet Başkanları Zirvesi'ne katılmak üzere zirvenin yapılacağı PGE Naradowy Stadyumu'na geldi. Erdoğan, NATO ülkeleri liderleri ile aile fotoğrafı çekildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Varşova’da gerçekleştirilen NATO Hükümet ve Devlet Başkanları Zirvesi aile fotoğrafında yer aldı.  NATO Hükümet ve Devlet Başkanları Zirvesi, Polonya’nın başkenti Varşova’da gerçekleştiriliyor. Zirveye katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer liderler, zirvenin açılış oturumu öncesinde NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg ve Polonya Cumhurbaşkanı Andrzej Duda tarafından karşılandı. Erdoğan ve diğer liderler daha sonra aile fotoğraf çekimine katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile en ön sırada yer aldı. 
Varşova'da aile fotoğrafı
Yoğun güvenlik önlemleri alındı
Zirvenin yapıldığı PGE Narodowy Stadyumu çevresinde yoğun güvenlik önlemleri alındı. Stada çıkan yollar kapatılırken, helikopterler de zirvenin yapılacağı alanın üzerinde güvenlik uçuşu gerçekleştiriyor.
AB üyesi Polonya sınırlarda güvenlik kontrollerini artırırken, havalimanlarında ve trenlerde de olağanüstü güvenlik önlemleri kapsamında pasaport kontrolleri yapılıyor.
Bu arada, yaklaşık 2 bin 500 delegenin katıldığı zirveye basının ilgisi de büyük. Zirveyi yaklaşık 2 bin basın mensubu takip ediyor. Zirvenin yapıldığı stadyumda gazeteciler için de özel bir alan hazırlandı. Zirveye ilişkin görüntülerin canlı olarak verildiği merkeze basın mensupları sıkı güvenlik önlemleri altında giriyor.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...