HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

ABD'de polis genç kızın kafasını yumrukladı!

Düzenleyen: /
ABD'de polis genç kızın kafasını yumrukladı!
ABD, New Jersey, Emily Weinman, Haber

DÜNYA Haberleri

ABD, sahilde genç bir kadının kafasını yumruklayan polisleri konuşuyor.

ABD’nin New Jersey Eyaleti, hafta sonu çirkin bir olaya sahne oldu. Polislerin sahilde oturan genç kadına sert müdahalesi, Facebook’ta 130 binden fazla kez paylaşıldı.

Videoda kadının “Bana bunu yapmaya izniniz yok” ve “Ben yanlış hiçbir şey yapmadım” dediği, polisinse kadının kafasına yumruk attığı görülüyor.

Emily Weinman, Facebook’ta yaptığı paylaşımda, polislerin yakınlarındaki içki şişesini görmeleri üzerine harekete geçtiğini belirtti. 

Weinman’ın anlatımına göre; genç kadının eyalette resmi alkol kullanma yaşı olan 21’den genç olduğunu fark eden polisler, yakınlardaki içki şişesinin kapalı olmasını görmelerine rağmen, alkol testi yaptı. 

Alkol testinde sorun çıkmayan genç kadın, “Yapacak daha önemli işleriniz yok mu?” diye sorunca işler kızıştı.

Polis ceza kesmek için genç kadının adını sordu. Weinman ise ne ceza keseceğini bilmediği ve güvenmediği polis memuruna, ismini söylemedi. Bunun üzerine polisler direnen genç kadına yumruk atarak tutuklamaya çalıştı. Weinman da yanlış bir şey yapmadığını haykırmaya başladı.

Boğuşma sırasında Weinman’ın 18 aylık kızının da çığlık attığı duyuldu.

Videonun yayıldığı sosyal medyadan polise yönelik tepkiler yükselmesi üzerine, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı açıklandı.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...