Aliyev, Bakü'de IKBY Başkanı Barzani ile görüştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Aliyev, Bakü'de IKBY Başkanı Barzani ile görüştü

DÜNYA Haberleri

Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev, çalışma ziyaretinde bulunmak üzere Azerbaycan'a gelen Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştü.

Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Neçirvan Barzani, çalışma ziyaretinde bulunmak üzere Azerbaycan’ın başkenti Bakü’ye geldi. Azerbaycan Cumhurbaşkanlığı’ndan yapılan açıklamada, Cumhurbaşkanı İlham Aliyev’in Irak Kürt Bölgesel Yönetimi (IKBY) Başkanı Neçirvan Barzani ile görüştüğü belirtildi.

İŞ BİRLİĞİNE KATLI SAĞLANACAK

Aliyev ile Neçirvan Barzani arasında bu yılın şubat ayında Münih'te yapılan görüşme hatırlatılarak, söz konusu görüşmede iş birliğinin ana yönlerinin belirlenmesi konusunda verimli görüşmelerin yapıldığı, Barzani'nin ziyaretinin iş birliğinin dinamizminin artmasına katkı sağlayacağı bildirildi.

Görüşmede, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi ile ekonomik ve ticari ilişkilerin genişletilmesi, yatırımlar, enerji alanında iş birliği, turizm imkanlarının artırılması, doğrudan uçak seferlerinin açılması ve diğer konular ele alındı. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...