Bakan Güler, Azerbaycan’ın 2 numarasıyla bir araya geldi

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Güler, Azerbaycan’ın 2 numarasıyla bir araya geldi

GÜNDEM Haberleri

Milli Savunma Bakanı Güler, Ankara’ya resmi ziyaret gerçekleştiren Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ahadov Ahadov Bakanlıkta ağırladı.

Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Halid Ahadov’la bir araya geldi.

İhlas Haber Ajansı’nda yer alan habere göre; Milli Savunma Bakanlığında gerçekleşen görüşmede Bakan Güler, iki ülke arasındaki bağların önemine vurgu yaptı.

İKİ DEVLET, TEK MİLLET VURGUSU

Güler, "Ülkelerimiz arasında iki ayrı ülke ilişkisinden ziyade ezeli ve ebedi kardeşlik bağları ile sarsılmaz bir dayanışma ruhu var. 'İki devlet, tek millet' anlayışıyla bugüne kadar yürüdüğümüz bu yolda bundan sonra da kararlı şekilde devam edeceğiz" dedi.

“TÜM ENERJİMİZİ İLİŞKİLERİMİZİ GELİŞTİRMEYE VERİYORUZ"

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin sahip olduğu askeri bilgi, birikim ve tecrübeyi Azerbaycan Silahlı Kuvvetleri ile paylaştığını ve bundan sonra da paylaşmaya devam edeceğini vurgulayan Bakan Güler, "Tüm enerjimizi, ilişkilerimizi geliştirmeye veriyoruz. 'Tek Vatan Harekâtı'nda olduğu gibi bundan sonra da Azerbaycanlı kardeşlerimizin yanında ve tek yürek olmaya devam edeceğiz. Her zaman can Azerbaycan'ın yanındayız" diye konuştu.

Görüşmede Savunma Sanayi Başkanı Haluk Görgün ve Bakan Yardımcısı Celal Sami Tüfekci de yer aldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...