Kırım Köprüsü'ne saldırı! Trafiğe kapatıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kırım Köprüsü'ne saldırı! Trafiğe kapatıldı

DÜNYA Haberleri

Rusya, Ukrayna ordusunun Kırım Köprüsü'nü dronlarla saldırı girişiminde bulunulduğunu duyurdu. Saldırı sonrasından Kırım Köprüsü'nün, geçici olarak yeniden trafiğe kapatıldığı aktarıldı.

Rusya, Ukrayna’yı işgal altındaki Kırım’ın altyapısını dronlarla hedef almakla suçladı.

Rusya’ya bağlı Kırım Valisi Sergey Aksenov’un bugün sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Ukrayna tarafından Akmescid şehrinin kuzeyindeki Krasnogvardeysky bölgesinde altyapıya dronlarla saldırı girişiminde bulunulduğunu açıkladı.

KIRIM KÖPRÜSÜ GEÇİCİ OLARAK TRAFİĞE KAPATILDI

Rusya’nın işgali altında olan Kırım Yarımadası’nı Rusya topraklarına bağlayan Kırım Köprüsü, bugün geçici olarak yeniden trafiğe kapatıldı. Rusya tarafından yapılan açıklamada, “Köprüde ve denetim alanında bulunanların sakin olmaları ve güvenlik görevlilerinin talimatlarına uymaları isteniyor" denildi. Trafiğin durdurulmasının nedeni belirtilmezken kısa süre sonra tekrar araç geçişine izin verildiği belirtildi.

KIRIM KÖPRÜSÜ VURULMUŞTU

Ukrayna ordusu, Rusya ile işgal altındaki Kırım'ı birbirine bağlayan Kerç Köprüsü'ne sık sık saldırılar düzenliyor.

Geçtiğimiz günlerde Kerç Köprüsü İnsansız Deniz Araçlar (İDA) ile hedef alınmıştı. Saldırı sonrasında köprü 1 gün boyunca trafiğe kapatılmıştı. Saldırıda tatile çıktıkları ifade edilen bir çift hayatını kaybetmiş, çocukları da hafif yaralanmıştı. 

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...