Kolombiya'da kömür madeninde korkunç patlama: Çok sayıda ölü var

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Kolombiya'da kömür madeninde korkunç patlama: Çok sayıda ölü var

DÜNYA Haberleri  / Anadolu Ajansı

Son dakika haberleri: Kolombiya'da bir kömür madeninde meydana gelen patlama sonucu 3 kişi hayatını kaybetti. Patlamanın olduğu bölgeye çok sayıda sivil savunma, polis ve madencilerden oluşan gönüllü kuruluşlar sevk edildi.

Kolombiya'da bir kömür madeninde meydana gelen patlama sonucu en az 3 kişi hayatını kaybetti. Santander yönetim bölgesine bağlı Landazuri kasabasındaki kömür madeninde gaz birikmesi nedeniyle patlama meydana geldi.

2 KİŞİ GÖÇÜK ALTINDA

Arama kurtarma ekiplerinin uğraşları sonucu şimdiye kadar 3 madencinin cesedine ulaşıldı.Santander Risk Yönetimi Ofisi Müdürü Fabian Vargas açıklamasında, 2 madencinin daha göçük altında olduğunu belirtti.

MADENİN KAÇAK OLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Bölgeye çok sayıda sivil savunma, polis ve madencilerden oluşan gönüllü kuruluşlar sevk edildi. Yerel medyadan çıkan haberde, kömür madeninin kaçak olduğu ve kapatılması için yasal karar çıkartıldığı bildirildi.

Düzenleyen:  - DÜNYA
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...