Pitbull saldırısının çok konuşulan kahramanı! Köpeğin nefesini kesti, kadını kurtardı: İşte o hayat kurtaran taktik

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

İspanya'da köpekleriyle yürüyüş yapan 3 kadın aniden pitbull cinsi köpeğin saldırısına uğradı. O anlarda olay yerine yakın bir restoranda olan aşçı durumu gördü ve müdahale etti. Pitbull köpeğin diğer köpeklere ve kadına saldırdığı anlarda kahraman aşçı pitbullu tuttuğu gibi nefesini kesti. Aşçının müdahale yöntemi ile kurtulan kadınlar teşekkür etti geriye ise aşçının kullandığı köpeği yalnızca bayıltan yöntemin bulunduğu çok konuşulacak o anlar kaldı. İşte kahraman aşçının yöntemi...

Son dönemlerde köpek saldırıları özellikle de pitbull saldırıları her geçen gün yaşanmaya devam ederken bu saldırılar nedeniyle birçok kişi sokağa çıkarken tedirgin çıkıyor. Bu kez saldırı vakası İspanya'da yaşandı. İspanya'da yaşanan saldırıda sokakta köpekleriyle birlikte yürüyüş yapan 3 kadın birden karşılarına çıkan pitbull köpepin saldırısına uğradı. Köpeklerden birini gözüne kestiren saldırgan pittbull, kadının köpeğini kucağına alıp korumasına sinirlenince olan oldu.

Pitbull köpeği önce kadını bacağından ısırmaya başladı ardından elindeki köpeğini pitbulldan uzak tutmak isteyen kadın, köpeğini yukarı doğru kaldırırken bir başka arkadaşı köpeği elinden aldı fakat pitbull, kadını bir türlü bırakmadı. 

Pitbull saldırısının çok konuşulan kahramanı! Köpeğin nefesini kesti, kadını kurtardı: İşte o hayat kurtaran taktik

KAHRAMAN AŞÇI DEVREYE GİRDİ

O esnada sesleri fark eden bir aşçı, olay yerine geldi. Yakındaki bir restoranda aşçı olarak çalışan adam pitbull cinsi köpeğin üzerine çıktı ve kollarını boynuna sararak nefessiz kalmasını sağladı. Nefes alamayan pitbull, kadının bacağını bırakmak zorunda kaldı. Fırsattan istifade eden kadın yerden kalktı, o esnada kahraman aşçı bir süre daha saldırgan köpeği tuttu.

Pitbull saldırısının çok konuşulan kahramanı! Köpeğin nefesini kesti, kadını kurtardı: İşte o hayat kurtaran taktik

KULLANDIĞI YÖNTEMLE HAYAT KURTARDI: İŞTE O YÖNTEM

Kısa süreli baygınlık geçiren pitbull olay yerinden kaçarak uzaklaşıyor. Aşçının müdahale yöntemi pitbull ve köpek saldırılarına karşı yeni bir yöntemi de gündeme getirdi. Boğazı güçlü bir şekilde bırakmadan sıkarak insanların hayatını kurtarabilir.

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...