Putin’den Mariupol’e ilk ziyaret! Caddelerde araba kullandı, Batı’ya adeta meydan okudu

Düzenleyen:
- Güncelleme:

DÜNYA Haberleri

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, Batı’ya adeta meydan okudu ve savaştan sonra ilk kez Donbass'a ziyarette bulunarak Mariupol caddelerinde araba kullandı. 

Rusya’nın Ukrayna’ya karşı saldırıları devam ederken, Kiev yönetimine Batı’nın desteği de sürüyor. Ukrayna'nın en büyük destekçisi ABD'nin Başkanı Joe Biden geçtiğimiz günlerde Ukrayna Cumhurbaşkanı Vladimir Zelensky'i Kiev'de ziyaret etmişti.

Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin dün gece saatlerinde Donbass bölgesine ziyarette bulundu. Bu ziyaret Biden-Zelenskiy görüşmesine karşı hamle olarak yorumlandı.

İLK KEZ ZİYARET ETTİ

Rusya-Ukrayna savaşının başında Moskova yönetiminin kontrolüne geçen ayrılıkçı bölge Donbass, Putin tarafından ilkj kez ziyaret edildi. Putin gece saatlerinde Mariupol bölgesine geldi ve caddelerinde araç kullandığı görüntüler servis edildi. 

 

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...