Rusya Kiev’e 20 İHA ile saldırdı, Ukrayna'dan açıklama geldi: En az 1 ölü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Rusya Kiev’e 20 İHA ile saldırdı, Ukrayna'dan açıklama geldi: En az 1 ölü

DÜNYA Haberleri

Rus güçleri Ukrayna’ya art arda üçüncü kez gece saldırısı düzenledi. Ukrayna hava kuvvetleri tarafından yapılan açıklamada savunma sistemlerinin 20 insansız hava aracının tamamını vurduğu belirtilirken Kiev Belediye Başkanı, saldırıda en az 1 kişinin öldüğünü açıkladı.

Rus güçleri, art arda üçüncü gece Ukrayna’nın başkenti Kiev’e saldırı düzenledi. Perşembe günü düzenlenen saldırıda en az bir kişinin öldüğü bildirildi. Ukrayna Hava kuvvetleri, hava savunmasının Rusya’nın Kiev ve çevresindeki bölgeye saldırmak için fırlattığı 20 insansız hava aracının tamamını ve ülkenin diğer bölgelerindeki iki Kalibr füzesini vurduğunu söyledi.

SALDIRIDA EN AZ 1 ÖLÜ VAR

Ancak Kiev Belediye Başkanı, düşürülen insansız hava araçlarından düşen enkazın başkentte yangınlara neden olduğunu bildirdi. Tarihi Podil semtinde bir cesede ulaşıldığını ekledi. Apartman bloklarından birine düşen moloz isabet ederek bir apartmanda yangına ve yakındaki camların kırılmasına neden oldu.

Kaynak: Reuters

Düzenleyen:  - DÜNYA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...