Yalçın Akdoğan'dan HDP'nin çağrısına cevap

Yalçın Akdoğan'dan HDP'nin çağrısına cevap

GÜNDEM Haberleri

Akdoğan, HDP'nin yaptığı 'Meclis derhal olağanüstü toplantıya çağrılmalı' şeklindeki açıklamasına Twitter üzerimdem cevap verdi

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, HDP'nin bugün yaptığı "Müzakereyle çözemeyeceğimiz hiçbir konumuz yoktur. Meclis derhal olağanüstü toplantıya çağrılmalı, sorunlara siyasetle çare aranmalıdır" açıklamasına Twitter üzerinden yanıt verdi.

Yalçın Akdoğan; "Dağlıca'da halkımızın güvenliği için yol emniyeti çalışması yürütürken hain saldırıya uğrayan 16 Şehidimize Yüce Allah'tan rahmet diliyorum. Terör örgütünün dezenformasyonuna ve yalan haberlerine itibar etmeyen medya mensupları terörün ekmeğine yağ sürmeyerek sorumlu davranmıştır. Terörün hedefi kardeşliğimiz, birlik ve beraberliğimizdir. Halkımızın sağduyusu, basiret ve soğukkanlılığı bu kirli oyunu boşa çıkaracaktır. Konuşarak çözülemeyecek hiçbir sorun yoktur diye devlete seslenenler eli kanlı teröristlere tepki gösterme erdemini sergileyemiyorlar" diye yazdı.

Yalçın Akdoğan'dan HDP'nin çağrısına cevap

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...