Patlama sonrası kızını aramayan baba ölü bulundu

Patlama sonrası kızını aramayan baba ölü bulundu

GÜNDEM Haberleri

Ankara'da oturan Özlem Murat, Karabük'teki babası patlamadan sonra kendisini merak edip aramamasından şüphelenerek kuzenini eve gönderdi.

Eve giden kuzen memur emeklisi Murat'ı, ölü olarak buldu. Yeni Mahalle Çağdaş Sokak'taki evde tek başına oturan memur emeklisi  54 yaşındaki Kemal Murat'ın Ankara'da yaşayan kızı Özlem Murat, Ankara'da her olay olduğunda merak edip kendisini arayan babasının barış mitinginde yaşanan patlamadan sonra aramamasından şüphelendi. Özlem Murat, babasının telefona da cevap vermemesi üzerine kuzenini aradı. Eve giden Dursun Murat, amcasını koltukta hareketsiz buldu.
Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde Kemal Murat'ın öldüğü belirlendi. Komşularının en son önceki gün gördüklerini söylediği Kemal Murat'ın cesedi, evde yapılan incelemeden sonra hastane morguna kaldırıldı. Vücudunda yara izine rastlanmayan Kemal Murat'ın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Murat'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlatıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...