Taksim bombacısının cenazesini reddettiler

Taksim bombacısının cenazesini reddettiler

GÜNDEM Haberleri

Canlı bomba Mehmet Öztürk'ün cenazesi, ailesi tarafından Gaziantep'te gömülmek istendi. Ancak mahalle sakinleri, buna izin vermedi.

İstanbul’un Beyoğlu ilçesindeki İstiklal Caddesi’nde 4 kişinin ölümü ve 39 kişinin de yaralanmasına yol açan canlı bomba eylemini gerçekleştiren Irak Şam İslam Devleti (IŞİD) üyesi Mehmet Öztürk’ün cenazesi, yakınları tarafından İstanbul’daki Adli Tıp'tan alındı. Taksim bombacısının naaşı, memleketi Gaziantep’e götürüldü.
MAHALLELİ ENGEL OLDU
Mehmet Öztürk’ün babası Nahsen Öztürk, oğlunun cenazesini Şehitkamil ilçesine bağlı İncesu Mahallesi’ndeki mezarlığa defnetmek istedi. Ancak mahalle sakinleri, "canlı bomba"nın bu mezarlığa defnedilmesine izin vermedi.
ÖZEL İZİN ALINDI
Bunun üzerine Mehmet Öztürk'ün babası ve amcası, Yeşilkent Mezarlığı'na giderek, mezarlık görevlilerinden defin işlemleri için özel izin aldı. Daha sonra canlı bombanın cesedi, buradaki mezara defnedildi. Diğer yandan, canlı bombanın cenaze namazının morg içinde kılındığı öğrenildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...