Yüksekova’da teröristlerin inlerine girildi!

Düzenleyen:
Yüksekova’da teröristlerin inlerine girildi!

GÜNDEM Haberleri

Güvenlik güçleri, Yüksekova’da devam eden operasyonlarında bölücü terör örgütü tarafından el yapımı patlayıcılarla hazırlanmış tuzakları bir bir temizliyor. İlçede çok sayıda tünel de tespit edildi. Ancak aralarında bir ev şaşkınlık oldu. Binanın kazılan tünellerle diğer binalara bağlı olduğu görüldü.

Güvenlik güçleri, Yüksekova’da devam eden operasyonlarında bölücü terör örgütü tarafından el yapımı patlayıcılarla hazırlanmış tuzakları temizliyor. İlçede çok sayıda tünel de tespit edildi. Güvenlik birimleri tarafından Yüksekova şehir merkezinde halkın güvenliğini, huzurunu sağlamak ve bölücü terör örgütü mensuplarını etkisiz hale getirmek maksadıyla operasyonlara kararlılıkla devam edilmekte. Bu kapsamda 31 Mart-1 Nisan 2016 tarihinde icra edilen operasyonda; arama yapılan binalarda, evlerin altlarından geçecek şekilde kazılmış çok sayıda tünel ve tahkimat ile binaların çeşitli yerlerine tuzaklanmış çok sayıda el yapımı patlayıcı düzenekleri tespit edildi. Binalar içinde teröristlere ait silah, mühimmat ve muhtelif malzemeler de ele geçirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...