Şehit ateşi Elazığ'a düştü

Düzenleyen: / Kaynak: DHA
Şehit ateşi Elazığ'a düştü

GÜNDEM Haberleri  / DHA

Mardin'in Nusaybin İlçesi'nde PKK'lı teröristlerle girdiği çatışmada şehit olan 25 yaşındaki Uzman Onbaşı Furkan Aydemir'in Elazığ'daki baba evine, acı haberle ateş düştü.

Nusaybin İlçesi'nde hendek kazan, barikat kuran PKK'lıların yakalanmaları için 14 Mart'ta başlatılan operasyonlar devam ederken, bugün güvenlik güçleri ile teröristler arısında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Onbaşı Furkan Aydemir'in baba ocağı olan Elazığ'a şehit ateşi düştü. Mustafa ve Fatma Aydemir çiftinin dört çocuğundan biri olan şehidin Kırklar Mahallesi Şehit Er Metin Yılmaz Sokak'ta oturan ailesine acı haberi, jandarma yetkilileri bildirdi. Acı haberi aldıktan sonra sinir krizi geçiren şehidin ailesine sağlık ekipleri müdahale etti.
2014 yılında vatani görevini tamamladıktan sonra uzman olan ve Tunceli'deki 4'üncü Komando Tugay Komutanlığı'nda göreve başlayan Şehit Uzman Onbaşı Aydemir'in nişanlı olduğu öğrenildi. Şehidin ağabeyinin ise Hakkari'de uzman erbaş olarak görev yaptığı öğrenildi. Şehit Furkan Aydemir yarın Elazığ'da düzenlenecek törenle toprağa verilecek.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...