HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Gökçek: Fuhuşu yöneten FETÖ 'ablaları' Ukrayna'dan kadınlar getirdi

Düzenleyen:
Gökçek: Fuhuşu yöneten FETÖ 'ablaları' Ukrayna'dan kadınlar getirdi
Melih Gökçek, Fetö, Haber

GÜNDEM Haberleri

Canlı yayında FETÖ ile ilgili açıklamalarına devam eden Melih Gökçek, FETÖ'nün fuhuş sektörünü yönettiğini, örgütün 'ablalarının' bizzat fuhuşun içerisinde olduğunu ve Ukrayna'dan kadın getirdiklerini söyledi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Habertürk'te katıldığı canlı yayında FETÖ ilgili açıklamalarına devam etti. FETÖ'nün faaliyetlerini anlatan Melih Gökçek, 'ablaların' fuhuş sektöründe kullanıldığını söyledi.

"BU BİLGİYİ İLK KEZ DUYDUK"

Melih Gökçek, FETÖ'nün dünyanın en vahşi en acımasız teşkilatı olduğunu söyledi. Terör örgütünün faaliyetlerini anlatan Gökçek, "Bizzat FETÖ'cü ablaları fuhuş sektörünün içerisinde dilediği gibi kullandılar." dedi. Mustafa Kartoğlu, bu bilgiyi ilk kez duyduklarını söyledi.

"SAVCIYA KARŞI 'ABLA'YI GÖREVLENDİRDİLER"

Gökçek, bunun üzerine şunları söyledi: "Mahkemede itiraflar var. Hem yurt içinde hem yurt dışında bazı kişileri resmen kullanıyorlar. Bu kullandıkları zaman zaman Rusya'dan Ukrayna'dan getirdikleri bir isim de olabiliyor. Zaman zaman, özellikle eski bir savcı var hatırlarsınız 28 Şubat savcısı ismini vermiyim ona karşı da FETÖ'cü olan bir 'abla'yı görevlendiriyorlar. Böyle çirkin iğrenç bir teşkilat."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...