Akdeniz'de büyük deprem! Birçok ilde hissedildi, işte ilk veriler

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Akdeniz'de büyük deprem! Birçok ilde hissedildi, işte ilk veriler

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Son deprem haberi Akdeniz'den geldi. Muğla merkezli deprem Marmaris, Dalaman ve birçok yerden hissedildi. Vatandaşlar sosyal medyada sarsıntıyı kuvvetli bir şekilde hissettiklerini yazdı. Büyüklüğü merak konusuydu, AFAD ilk verileri paylaştı...

Türkiye beşik gibi sallanıyor. Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin üzerinden bir yıl geçti. 11 ili yerle bir eden 53 binden fazla insanın ölümüne sebep olan bu depremlerin ardından tüm yurdu aynı korku sardı. Bir yürekleri ağza getiren haber de Muğla'dan geldi. Bölge halkı büyük panik yaşarken AFAD ve Kandilli ilk verileri paylaştı...

KANDİLLİ 4,6 OLARAK DUYURDU

Sabah saatlerinde Akdeniz açıkları Muğla yakınlarında deprem meydana geldi. Kandilli depremin büyüklüğünü 4,6 AFAD ise 4.4 olarak duyurdu. Sarsıntıyı hisseden bazı vatandaşlar panik yaşadı.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığının (AFAD) internet sitesinde yer alan bilgiye göre, saat 07.27'de merkez üssü Muğla açıkları olan depremin büyüklüğü 4.4 olarak duyuruldu.

Kandilli Rasathanesi internet sitesinde yer alan bilgiye göre ise, saat 07.27'de merkez üssü Akdeniz olan 4.6 büyüklüğünde sarsıntı kaydedildi. Deprem Marmaris, Dalaman ve çevre ilçelerde de hissedildi.

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İzmir, İstanbul, Malatya Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, Manisa ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...