Türkiye beşik gibi sallandı, peş peşe depremler oldu! Adıyaman, Kahramanmaraş, Adana...

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Türkiye beşik gibi sallandı, peş peşe depremler oldu! Adıyaman, Kahramanmaraş, Adana...

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Adıyaman ve Kahramanmaraş'tan sonra Adana da sallandı. AFAD ilk verileri paylaştı, işte son gelişmeler...

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin üzerinden bir yıl geçti. Asrın felaketi olarak kayıtlara geçen bu afette 53 binden fazla vatandaşımız canından oldu, 107 bin 204 kişi de yaralandı. Deprem bölgesinden korkutan haberler gelmeye devam ediyor. Bu sabah saat 06:20 sularında Adıyaman'ın Sincik ilçesinde 3,7 büyüklüğünde bir deprem meydana gelmişti ardından Kahramanmaraş sallandı. Bir deprem de Adana'da oldu, işte son gelişmeler.... 

ADANA 3,4 İLE SALLANDI

Kandilli Rasathanesi  Adana'da deprem olduğunu duyurdu. Merkez üssü Kozan olan depremin büyüklüğü 3,4 olarak duyuruldu. Sarsıntının derinliği ise 5.9 olarak tespit edildi.

KAHRAMANMARAŞ 3,6 İLE SALLANDI

AFAD, sabah saat 08.05'te meydana gelen merkez üssü Göksun olan depremin büyüklüğünü 3,6 olarak duyurdu. Sarsıntının derinliği ise 7.01 kilometre olarak duyuruldu. Bölge halkı kısa süreli bir panik yaşarken şuan için herhangi bir olumsuz ihbar yapılmadığı öğrenildi. 

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede Tunceli, İstanbul, Elazığ, Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, İzmir, Manisa, Malatya ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ... 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...