İki il aynı anda sallandı! Depremlere dair verileri AFAD paylaştı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İki il aynı anda sallandı! Depremlere dair verileri AFAD paylaştı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

AFAD, saat 12.23'te Çanakkale Biga açıklarında 3,2 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini açıklarken, aynı dakikada Adıyaman'ın Çelikhan ilçesi de 3,3 ile sallandı.

Aktif deprem kuşaklarının bulunduğu bölgede yer alan Türkiye, sallanmaya devam ediyor. Yurdun doğusunda batısına, kuzeyinden güneyine neredeyse her ilinde meydana gelen depremlere yenileri eklendi, son dakika gelişmesini AFAD duyurdu.

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) tarafından yapılan son açıklamaya göre; Türkiye'nin iki ilçesi saat 12.23'te aynı anda sarsıldı.

ÖNCE ADIYAMAN SONRA MARMARA DENİZİ SALLANDI

Adıyaman'ın Çelikhan ilçesinde 3,3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Yerin 10.1 kilometre derinliğinde meydana gelen depremden sadece birkaç saniye sonra bu kez Marmara bölgesi sallandı.

Marmara Denizi Erdek Körfezi Biga açıklarında 3,2 büyüklüğünde deprem oldu. Aynı dakikada meydana gelen bu deprem ise yerin 8.76 kilometre derinliğinde gerçekleşti.

İki depremin de ardından herhangi olumsuz bir ihbar alınmadı.

SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...