Akıllara durgunluk veren hırsızlık: İranlı sahte polisler turistin parasını çaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Akıllara durgunluk veren hırsızlık: İranlı sahte polisler turistin parasını çaldı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Fatih'te İran uyruklu 3 kişi, kendilerini polis olarak tanıtarak bir turistin bin lirasını çaldı. İşledikleri suç sırasında cep telefonu kamerası ile kayda alınan şüpheliler yakalandı.

Fatih'te kendilerini polis olarak tanıtan İran uyruklu 3 kişi, kimlik kontrolü bahanesiyle durdurdukları turistlerin paralarını çaldı. İşledikleri bir suç sırasında cep telefonu kamerasıyla da görüntülenen şüpheliler yakalanarak gözaltına alındı.

TIRNAKÇILIK YÖNTEMİYLE TURİSTİN PARASINI ÇALDI

Edinilen bilgiye göre olay Fatih Aksaray Caddesi 5 Kasım tarihinde meydana geldi. Polis olduğunu söyleyen kişiler K.T. adlı turisti durdurarak kimlik kontrolü yaptı. Hırsızlar bu sırada tırnakçalık yöntemiyle turistin bin lirasını çaldı. Parasının çalındığı fark eden K.T. polise giderek şikayette bulundu. Hırsızlık anının bir cep telefonuyla görüntülendiği tespit edildi. Görüntülerde şüphelilerin, elinde bavulu olan kişiyi durdukları, sözde kimlik kontrolü yaptıkları sırada cüzdanından para çaldıkları belirlendi.

TUTUKLANARAK CEZAEVİNE GÖTÜRÜLDÜLER

Kiralık otomobil kullandıkları tespit edilen şüphelilerin kimlikleri tespit edildi. İran uyruklu oldukları belirlenen şüpheliler Ahmet A.(53), Mehdi B.Z.(32), Navabali J. (58) gözaltına alındı. Şüphelilerin bölgede polis süsü verilerek yapılan 2 ayrı hırsızlık olayının failleri oldukları tespit edildi. Suç kayıtları olduğu öğrenilen şüpheliler sevk edildikleri adli kurumlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...