Hırsızlık yapan 2 yabancı uyruklu kişi tutuklandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Hırsızlık yapan 2 yabancı uyruklu kişi tutuklandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Rize'de hırsızlık yaparken yakalanan 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi. Ele geçirilen ürünler ekipler tarafından sahiplerine geri teslim edildi.

Rize’nin Çayeli ilçesinde hırsızlık olayına karışan yabancı uyruklu 2 kişi tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan bilgiye göre, Çayeli ilçesinde 5 adet kayıkhanede ve 3 adet ikamet önünde hırsızlık meydana geldi.

Hırsızlık yapan 2 yabancı uyruklu kişi tutuklandı

Meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili giden ihbarlar üzerine Çayeli İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı. Yapılan çalışmalarda hırsızlık olayına karışan yabancı uyruklu 2 şahıs yakalanarak gözaltına alındı.

Gözaltına alınan şahısların çaldığı 1 adet ses sistemi, 1 adet el feneri ve dürbün, 1 adet tablet, Bir miktar Türk Lirası, 2 adet olta ve balıkçılıkta kullanılan av malzemeleri, 9 çift ayakkabı ile mont ve giysilerin yanı sıra elektronik aletler ele geçirildi.

Ele geçirilen ürünler ekipler tarafından sahiplerine geri teslim edildi. 8 ayrı hırsızlık olayına karışan M.S. ve O.K. isimli şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...