Akıllara durgunluk veren hırsızlık olayı! Kız arkadaşına hediye için iç çamaşırı çaldı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Akıllara durgunluk veren hırsızlık olayı! Kız arkadaşına hediye için iç çamaşırı çaldı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Samsun'da akıllara durgunluk veren bir hırsızlık olayı meydana geldi. Kız arkadaşına doğum gününde hediye vermek için 4 bin lira değerinde iç çamaşırı çaldı.

Samsun'da bir kişi kız arkadaşına doğum gününde hediye olarak vermek için alışveriş merkezindeki mağazadan 4 bin lira değerinde iç çamaşırı çalınca, yanında bulunan 2 kız ile birlikte gözaltına alındı. Meydana gelen olay, Samsun'un Atakum ilçesindeki bir alışveriş merkezindeki mağazada yaşandı.

HEDİYE ETMEK İÇİN ÇALDI

İhlas Haber Ajansı'ndan alınan bilgilere göre; T.T.A. adlı genç mağazadan 4 bin lira değerinde kadın iç çamaşırı çaldı. Hırsızlık olayının ortaya çıkması üzerine T.T.A. ile yanında bulunan F.G. ve M.K. adlı kızlar gözaltına alındı. T.T.A., kız arkadaşına doğum gününde hediye etmek için iç çamaşırı çaldığını ileri sürdü.

HIRSIZLAR ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

Atakum İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği tarafından gözaltına alınan T T.A. F.G. ve M.K. Denizevleri Polis tarafından ekiplerine teslim edildi. Polisteki sorgusu tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...