Akrabasını öldürdü, teslim olmaya giderken canlı yayın yaptı: Abla namusumuzu temizledim

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Samsun'da bir kişi tartıştığı akrabasını öldürdü. Olayın ardından jandarmaya teslim olmaya giden zanlı, son ses müzikle canlı yayın açtı. Görüntülerde "Herkes bir gün öğrenir neyin ne olduğunu. Abla hallettim, namusumuzu temizledim" demesi dikkat çekti.

Samsun'da silahlı saldırıya uğrayan bir kişi hayatını kaybetti. Olay Bafra ilçesine bağlı Mustecep Mahallesi'nde yaşandı. Ekrem S. tartıştığı akrabası Bahri Sezgin'e kurşun yağdırdı. 

OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Ensesine ve göğsüne kurşun isabet eden Sezgin, olay yerinde hayatını kaybetti. Zanlı cinayetin ardından silahıyla birlikte İlçe Jandarma Komutanlığına teslim oldu. 

Ekrem S., jandarmadaki işlemlerinin ardından sıkı güvenlik önlemleri altında Bafra Adliyesine sevk edildi. 

Akrabasını öldürdü, teslim olmaya giderken canlı yayın yaptı: Abla namusumuzu temizledim - 1. Resim

"ABLA NAMUSUMUZU TEMİZLEDİM"

Zanlı, jandarmaya teslim olduğu anları sosyal medya hesabından canlı yayın açarak paylaştı. Görüntülerde "Arkadaşlar bu bir namus davasıydı, hallettim. Tabancamı aldım, teslim olmaya gidiyorum. Herkes bir gün öğrenir neyin ne olduğunu. Abla hallettim, namusumuzu temizledim." diyerek ağlaması yer aldı. 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...