Akşener istifaların ardından ilk kez konuştu: "Kurban keseceğim"

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Akşener istifaların ardından ilk kez konuştu: "Kurban keseceğim"

GÜNDEM Haberleri  / Türkiye Gazetesi

İYİ Parti lideri Meral Akşener, partisindeki istifaların ardından sessizliğini bozdu. İstifa eden 8 kişiye vurgu yapan Akşener, "Nebi Hatipoğlu 4 gün sonra AK Parti'ye geçti. Erdoğan bunları görmüyor mu acaba? Her gidene çok üzülmüşümdür ama şimdi bir kurban keseceğim" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'un Şile bölgesinde düzenlenen istişare toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

İYİ Parti'deki istifaların ardından sessizliğini ilk kez bozan Akşener, 8 kişiye vurgu yaparak, "Dün akşam Sözcü televizyonunda bir şey gördüm. Sorular çok incitiydi. Partimizde 8 kişi farklı aralıklarla istifa etti. Demek ki bazı şeyleri anlatmak farz oldu.Ben asla istifa edip giden arkadaşlarımız hakkında onları incitecek tek cümle etmedim. Biz hiçbir zaman kavgaya girmedik. Benim ve oğlumun hesapları gayrı resmi kontrol edildi. Bu doğru" ifadelerini kullandı

"İSTİFALAR YİNE OLACAK"

Her gidene üzüldüğünü fakat AK Parti'ye katılan Nebi Hatipoğlu için üzülmediğini ifade eden Akşener, "Dün olduğu gibi yine istifalar olacak. Bazılarının yaptığı siyasi dolandırıcılıktır. İstifa edip AK Parti'ye geçen vekile sormuştum "Neden bize geldiniz?" diye. Nebi Hatipoğlu 4 gün sonra AK Parti'ye geçti. Erdoğan bunları görmüyor mu acaba? Her gidene çok üzülmüşümdür ama şimdi bir kurban keseceğim. İYİ Parti cumhurbaşkanlığı kazanmak istemeyenlere de karşı çıktı. İYİ Parti toplumun kutuplaştırılmasına karşı çıktı. İYİ Parti Sinan Ateş'e sahip çıktı, bu da herkesi rahatsız etti" dedi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
nejat dinç.18 Kasım 2023 17:26

Sizin ne olduğunuz belli değil. Önceki partilerinden sebeplenmiş kişiler orda nemalanacakları kalmayınca size yanaşmaya başladılar. Bence Sn. Akşener partinizi sıfırı tüketmeden kapatsanız iyi olur.

Sonraki Haber Yükleniyor...