Bakan Nebati'den Kılıçdaroğlu'na soğan tavsiyesi: Sen git soğanın cücüğüyle oyna biraz cücüğüyle

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Mersin'de vatandaşlara hitap eden Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Karadeniz gazı ve Togg üzerinden Kemal Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı.

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, AK Parti Silifke İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma programının ardından seçim otobüsünden vatandaşlara hitap etti. Muhalefete yönelik eleştirilerde bulunan Nebati, Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na ağır sözlerde bulunudu. 

Bakan Nebati, eğilmediklerini ve sadece Allah'ın huzurunda alınlarını secdeye koyduklarını ifade ederek, "Ama onlar seccadenin bile farkına varmadan ayakkabılarıyla üzerine basarlar. Onun için 'Efendim bilmiyordum...' Zaten bilmiyorsun. Sen seccadenin ne olduğunu bilsen ayakkabınla basar mısın? Basmazsın." açıklamasında bulundu. 

Sözlerine devam eden Bakan Nebati, Karadeniz gazının karaya çıkarılmasına da pas geçmedi yine Kılıçdaroğlu'nu hedef aldı. 

SEN GİT SOĞAN CÜCÜYLE OYNA

Bazılarının mevsimsel şartlardan dolayı fiyat değişikliği yaşanan soğana oynadığını aktaran Nebati, şöyle devam etti:

"Şimdi yeni ürün çıkmaya başladı ya soğan fiyatları aşağı gitmeye başladı. Ben de onlara diyorum ki, git cücüğüyle oyna biraz cücüğüyle... Adamın bütün şeyi şu; 'Efendim, şu an ne olacak bu İHA'lar, SİHA'lar? Uçaklar, yollar ne işe yarıyor?' Ya mübarek adam, Silifke'nin çileğini, yoğurdunu Ankara'da, İstanbul'da yemek için yol lazım yol ama bunu bile bilmezler, anlamazlar. Onun için biz yolumuza devam edeceğiz, üreteceğiz, çalışacağız. Onlar ancak lak lak yaparlar, sosyal medyada hayatlarını geçirirler ve zannederler ki sosyal medyada iktidar oluyor. Sen sosyal medyada iktidar olmaya devam et. Biz vatandaşa dokunuyoruz." ifadelerini kullandı.

Bakan Nebati'nin sözleri bayramlaşmaya gelen partililer tarafından alkışlandı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...