Bakan Nebati müjdeyi duyurdu: Hazine ve Maliye Bakanlığı'na binlerce personel alınacak

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Bakan Nebati müjdeyi duyurdu: Hazine ve Maliye Bakanlığı'na binlerce personel alınacak

GÜNDEM Haberleri

Kamuya girmek isteyen binlerce vatandaşı yakından ilgilendiren bir haber geldi. Buna göre Hazine ve Maliye Bakanlığı 2 bin 750 personel alacak. Bakan Nureddin Nebati, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada nitelikli 2 bin 750 personel alımı yapılacağını duyurdu ve 'Yeni ekip arkadaşlarımızın başvurularını bekliyoruz.' dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'na personel alımını Bakan Nebati duyurdu. Buna göre binlerce personel alınacak ve böylece kamuya girmek isteyen çok sayıda vatandaşa fırsat oluşmuş oldu. Bayram müjdesini Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati Twitter hesabından duyurdu. 

Bakan Nebati, paylaşımında şu ifadelere yer verdi:

"Nitelikli iş gücümüzü artırabilmek ve liyakat esasına dayalı olan kadromuzu genişletmek adına yeni ekip arkadaşlarımızın başvurularını bekliyoruz. Tüm adaylarımıza sınava hazırlık sürecinde şimdiden başarılar dilerim."

https://twitter.com/NureddinNebati/status/1649363942215495681

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...