Eski eşini sokak ortasında öldürdü! 3 çocuğu öksüz kaldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Eski eşini sokak ortasında öldürdü! 3 çocuğu öksüz kaldı

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde M.Ü, yaklaşık 2 yıl önce boşandığı 3 çocuğunun annesi eski eşini sokak ortasında silahla vurarak öldürdü.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Şanlıurfa'nın Siverek ilçesi Camikebir Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda yaşandı.

2 YIL ÖNCE BOŞANDI

İddiaya göre, 3 çocukları olan M.Ü. ve Esma Kalanderli (32) çifti şiddetli geçimsizlik nedeniyle 2 yıl önce boşandı.

BABASININ EVİNE SIĞINDI

Eski eşi tarafından sürekli rahatsız edilen kadın, polise defalarca şikayette bulundu. Polisin emniyete götürüp adliyeye sevk ettiği M.Ü., her defasında serbest bırakıldı. Hakkında uzaklaştırma kararı da olan adamdan kurtulamayan kadın, babasının evine sığındı.

Eski eşini sokak ortasında öldürdü! 3 çocuğu öksüz kaldı

MARKETE GİTMEK İÇİN EVDEN ÇIKMIŞTI

Bir süre babaevinde kalan Esma Kalanderli, tekrar kendi evine döndü. Can güvenliği olmadığı için evinden uzaklaşmayan kadın, öğle saatlerinde markete gitmek için evden çıktı. Genç kadın, 100 metre ileride bekleyen eski kocasının silahlı saldırısına uğradı.

Ağır yaralanan kadın, ambulansla kaldırıldığı Siverek Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

UYUŞTURUCU TİCARETİNDEN HAPİSTE

Uyuşturucu ticareti suçundan 10 yıl hapis cezası alan eski eş M.Ü.'nün pandemi nedeniyle denetimli serbestlikten faydalanarak cezaevinden çıktığı öğrenildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...