İstanbul'da kadın cinayeti: Miray Atmaca, eski sevgilisi Mevlüt İçin tarafından öldürüldü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İstanbul'da kadın cinayeti: Miray Atmaca, eski sevgilisi Mevlüt İçin tarafından öldürüldü

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Acıbadem'de ikamet eden 27 yaşındaki Miray Atmaca, geçen sene ayrıldığı sevgilisi Mevlüt İçin tarafından silahla öldürüldü. Cinayet için İzmir'den İstanbul'a gelen zanlı, ardından tetiği kendi kafasına dayayıp intihar etti.

İstanbul Üsküdar Acıbadem'de 7 Mart akşamı kadın cinayeti işlendi. Turzimci olan Miray Atmaca, saat 19.00 sularında oturduğu binaya girdiği esnada biri seslendi. 27 yaşındaki genç kadın, arkasını döndüğü sırada geçen sene ayrıldığı eski sevgilisi Mevlüt İçin (27) tabancayla ateş etti. Atmaca kanlar içinde yere yığılırken saldırgan silahı kendi şakağına dayayıp tetiği çekti. 

Vatandaşların ihbarı sonrası bölgeye polis ve sağlık ekipleri geldi. Ekipleri, ikilinin olay yerinde hayatını kaybettiğini belirledi. Ardından acı haber gençlerin aileleriyle paylaşıldı. Cesetler daha sonra morga kaldırıldı.

ZANLI HAKKINDAKİ UZAKLAŞTIRMA KARARI VERİLMİŞ

Hastane önüne gelen maktulenin yakınları şu iddialarda bulundu: Miray ile Mevlüt 3 yıl evvel Antalya'da tanıştı. İzmir'de oturan Mevlüt ile kız arkadaşı arasında bir süre sonra problemler yaşanmaya başladı. Bunun üzerine Miray, sevgilisini terk etti.  Ayrılığı kabullenemeyen Mevlüt, genç kadını sürekli rahatsız etti. Baskılara daha fazla dayanamayan Miray, 9 Aralık'ta polise gidip şikayetçi oldu. Bunun üzerine Mevlüt hakkında 3 ay uzaklaştırma kararı alındı. Mevlüt, 3 gün önce babasının beylik tabancasını aldı ve ailesine 'Arkadaşlarımla buluşacağım' deiyp evden çıktı. İstanbul'a gelip olay gerçekleştirdi.

(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...