Giresun'da eşini öldürüp intihar etti! Televizyon programı detayı dikkat çekti...

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Giresun'da eşini öldürüp intihar etti! Televizyon programı detayı dikkat çekti...

GÜNDEM Haberleri

Giresun'da 85 yaşındaki bir kişi, 86 yaşındaki eşini av tüfeği ile öldürdü. Aynı tüfekle de hayatına son veren yaşlı adam ve eşi olay yerinde yaşamını yitirdi. Öte yandan yaşlı çiftin, 2018 yılında bir televizyon programına konuk olduğu öğrenildi.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; kan donduran olay, sabah saatlerinde Hacıhasan köyünde meydana geldi. 90 yaşındaki Ali Sağlık ile 86 yaşındaki eşi Fatma Sağlık, evlerine gelen akrabaları tarafından kanlar içinde bulundu.

Giresun'da eşini öldürüp intihar etti! Televizyon programı detayı dikkat çekti...

İddiaya göre; Ali Sağlık, henüz belirlenemeyen bir nedenle eşi Fatma Sağlık'a av tüfeğiyle ateş etti, ardından kendisini de vurarak intihar etti.

Yaşlı çift, silah seslerini duyup evlerine gelen akrabaları tarafından kanlar içinde buldu.

İhbar üzerine olay yerine ambulans ve jandarma ekipleri gönderildi. Ali Sağlık ve Fatma Sağlık'ın cenazeleri Trabzon Adli Tıp Kurumuna gönderildi.

"BİR HAFTA ÖNCE TÜM MAL VARLIĞINI DEVLETE BAĞIŞLADI" İDDİASI

Sağlık çiftinin Alucra Belediye Başkanı Suat Aybar’ın kayınpederi ve kayınvalidesi olduğu bildirilirken, Ali Sağlık'ın bütün mal varlığını yaklaşık bir hafta önce devlete bağışladığı öne sürüldü.

ÇİFT DAHA ÖNCE PROGRAMA KONUK OLDU

Alucra İlçe Belediye Başkanı Suat Aybar’ın kayınpederi ile kayınvalidesi olduğu öğrenilen Ali ve Fatma Sağlık çiftinin 2018 yılında TRT’de yayınlanan "Ömür Dediğin" adlı programın 168’inci bölümüne konuk olduğu belirtildi. Programda çoğu yarım asrı geçmiş yaşlı çiftlerin hayatları, yaşamları ve tecrübeleri konu ediniliyor. 

Ali Sağlık’ın Kore Gazisi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili Alucra Cumhuriyet Savcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...