İliç'te 2 ay sonra bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı! Görüntü tüyler ürpertti

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Gündem Haberleri

Erzincan’ın İliç ilçesindeki maden ocağında 13 Şubat günü meydana gelen toprak kayması olayının ardından bugün toprak altında kalan işçilerden Adnan Keklik’in cansız bedenine ulaşıldı. Öte yandan toprak altına kalan araç da görüntülendi.

Erzincan'ın İliç ilçesinde 13 Şubat’ta Anagold Madencilik tarafından işletilen Çöpler Altın Madeni’nde siyanürlü toprağın kayması nedeniyle dokuz işçi göçük altında kalmıştı. 5 Nisan tarihinde dokuz işçiden biri olan Uğur Yıldız’ın cesedine ulaşıldı ancak sekiz işçi hala toprak altında kurtarılmayı bekliyor.

OTOMOBİL GÖRÜNTÜLENDİ

Bugün bir gelişme daha yaşandı. Bölgede içerisinde bir kişinin bulunduğu bir otomobil bulundu. Parçalara ayrılan otomobil ise görüntülendi. O kareler tüyler ürpertti.

İliç'te 2 ay sonra bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı! Görüntü tüyler ürpertti - 1. Resim

KİMLİĞİ BELLİ OLDU

Sabırlı Deresi bölgesinde bulunan otomobille ilgili çalışma başlatıldı. Toprak altında kalan işçilerden Adnan Keklik'in naaşı çıkarılarak hastane morguna kaldırıldı.

İliç'te iki ay sonra bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı - 1. Resim

BAKAN BAYRAKTAR'DAN AÇIKLAMA

Konuya ilişkin paylaşımda bulunan Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar,  sabah saatlerinde bir kişinin daha cansız bedenine ulaşıldığını söyleyip şunları kaydetti: 

Erzincan İliç'te maden sahasında meydana gelen heyelanda ilk günden bu yana aralıksız olarak devam eden arama çalışmaları neticesinde bu sabah bir işçi kardeşimize daha ulaştık.

Kardeşimize Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı ve sabırlar diliyorum. Tüm canlarımıza ulaşana kadar yoğun çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...