İzmir'de kan donduran tuzak! Zile basıp saklandı, kapıyı açan dedesini vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İzmir’de zile basıp saklanan torun, kapıyı açan 74 yaşındaki dedesini bacağından vurdu. Olay anı anbean güvenlik kamerasına yansırken, zanlı polis tarafından yakalandı.

İzmir'de bir torun tuzak kurduğu dedesini silahla vurdu. Dün sabah yaşanan olay Bayraklı ilçesine bağlı Çay Mahallesi'nde yaşandı. Dedesinin ikamet ettiği adrese giden 17 yaşındaki K.E.K. zile basıp saklandı.

KAPIYI AÇAN YAŞLI ADAM BACAĞINDAN VURULDU

Bir süre sonra kapıyı açan 74 yaşındaki dedesi M.A.’yı gören genç, hızlıca yanına gittiği yaşlı adamı tabanca ile bacağından vurdu. İhbar üzerine adrese polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlıkçılar tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan yaralı adam daha sonra hastaneye kaldırıldı. 

DEHŞET ANI KAMERADA

Çevredeki güvenlik kamerasınca kaydedilen görüntüde; şüphelinin dedesinin oturduğu dairenin ziline basıp saklandığı, kapıyı açan adama tabancayla ateş edip kaçtığı yer aldı.

ÇOCUK BÜRO AMİRLİĞİ TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

Öte yandan, polis ekiplerince gözaltına alınan K.E.K., Bayraklı İlçe Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği’ne teslim edildi. Zanlının buradaki ifadesinin ardından adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...