Karaman'da kahreden ölüm: Korkunç kaza minik bebeği öksüz bıraktı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Karaman'da kahreden ölüm: Korkunç kaza minik bebeği öksüz bıraktı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Karaman'da bir otomobil yoldan çıkarak boş arazide takla attı. Araçta bulunan karı-koca hayatını kaybederken 2,5 yaşındaki oğulları yaralandı. Minik bebeğin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Karaman'da bir otomobilin kontrolden çıkarak boş araziye takla atması sonucu karı-koca hayatını kaybederken, çocukları yaralandı.

BOZ ARAZİYE UÇTU

Kaza, merkeze bağlı Dinek köyü yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Seyfullah Öztürk'ün kullandığı otomobil seyir halindeyken sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yoldan çıkarak boş araziye takla attı. Kazada sürücü ile araçta bulunan eşi Fadime Öztürk ve 2.5 yaşındaki oğulları E.Ö. yaralandı.

YAPILTAN TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADILAR

İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Durumları ağır olan Seyfullah ve eşi Fadime Öztürk ambulansla kaldırıldıkları Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Sağlık durumu iyi olduğu öğrenilen oğulları E.Ö. ise tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Karaman'da kahreden ölüm: Korkunç kaza minik bebeği öksüz bıraktı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...