Kamyonet ile otomobil çarpıştı, feci kazada 5 kişi yaralandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kamyonet ile otomobil çarpıştı, feci kazada 5 kişi yaralandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Son dakika haberleri: Afyonkarahisar’da kamyonet ile otomobil çarpıştı. Meydana gelen kazada biri ağır 5 kişi yaralandı. Yaralılar çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansları ile hastaneye kaldırıldı.

Afyonkarahisar’da kamyonet ile otomobilin çarpışması sonucu yaşanan trafik kazasında biri ağır 5 kişi yaralandı. Meydana gelen kaza, Bolvadin ilçesine bağlı Kemerkaya köyü yakınlarında yaşandı.

BİR KİŞİNİN DURUMU AĞIR

H.A., idaresindeki 42 UZ 475 plakalı kamyonet köy girişindeki kavşakta R.P., yönetimindeki 03 KT 370 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada her iki araç sürücüsü ile G.A., A.E.A. ve S.A., yaralandı. Yaralılar çevredekilerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 Acil servis ambulansları ile hastaneye kaldırıldı. Yaralılardan otomobil sürücüsü R.P.’nin durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi.

Kazanın ardından jandarma tarafından inceleme başlatıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...