Karaman'da korkunç cinayet: Çalışma arkadaşını vurdu

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Karaman'da korkunç cinayet: Çalışma arkadaşını vurdu

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Karaman'da iki depo çalışanı tartışma yaşadı. Tartışma kavgaya dönüşünce taraflardan biri çalışma arkadaşını av tüfeği ile vurdu. Göğüs bölgesinden yaralanan adam kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Karaman’da çalışma arkadaşı tarafından silahla vurulan şahıs kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

AV TÜFEĞİ İLE VURDU

Olay, sabah saat 09.45 sıralarında Alacasuluk Mahallesi 100. Yıl Caddesi üzerinde bulunan bir soğuk hava deposunda yaşandı. Edinilen bilgiye göre, depo çalışanları Hasan Ali Çalış (45) ile İ.Y. (42), arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüştüğü olayda İ.Y., av tüfeği ile Hasan Ali Çalış’ı vurdu.

KALDIRILDIĞI HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Çalış, göğüs bölgesine isabet eden saçmalarla yere yığılırken, ihbar üzerine adrese sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı olarak Karaman Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılan Hasan Ali Çalış, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Katil zanlısı İ.Y. ise olay yerine gelen polis ekiplerine teslim oldu. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...