Kemal Kılıçdaroğlu acı haberi duyurdu! CHP'li Faruk Özdemir kalbine yenik düştü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kemal Kılıçdaroğlu acı haberi duyurdu! CHP'li Faruk Özdemir kalbine yenik düştü

GÜNDEM Haberleri

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ankara Etimesgut kongresinde ilçe başkan adayı Faruk Özdemir kalp krizi geçirdi. Hastaneye kaldırılan Özdemir kurtarılamadı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Faruk Özdemir'in ailesine baş sağlığında bulundu.

Ankara Etimesgut'ta bugün gerçekleştirilen CHP ilçe kongresinde acı bir olay yaşandı. Gergin başlayan kongrede ilçe başkan adayı Faruk Özdemir konuştuğu sırada tartışmalar alevlendi. 

KALBİNE YENİK DÜŞTÜ

Bir süre sonra fenalaşan Özdemir aniden yere yığıldı. Partililer arasında bulunan Doktor Atila Ilıman ambulans gelene kadar kalp masajı yaptı. Daha sonra hastaneye kaldırılan Fatuk Özdemir kurtarılamadı. Özdemir'in kalp krizi geçirdiği belirlendi.

KILIÇDAROĞLU'NDAN BAŞ SAĞLIĞI

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, merhumun ailesine baş sağlığı diledi. Kılıçdaroğlu, Twitter'dan yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi: Yol arkadaşımız Faruk Özdemir’i kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Partimizin Etimesgut İlçe Kongresi’nde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Faruk Özdemir’e Allah’tan rahmet, ailesine, yakınlarına ve bütün sevdiklerine başsağlığı ve sabır diliyorum. Başımız sağ olsun!

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...