Kilis’te kaçak sigara operasyonu: Gözaltılar var

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kilis’te kaçak sigara operasyonu: Gözaltılar var

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Emniyetin kaçakçılara operasyonları hız kesmeden sürüyor. Kilis’te Emniyet ekipleri ihbar üzerine belirli adreslere operasyon düzenledi. Binlerce farklı markalarda sigara ele geçirildi.

Uzmanlar her seferinde, ünlü firmaların logosuyla üretilen, milyonlarca adet satılan sahte sigaralar sebebiyle vatandaşları "Kanser riskini artırdığı" konusunda uyarıyor.

Halkın huzuru ve sağlığı için operasyonlarına hız kesmeden devam eden emniyet güçleri Kilis'te sigara kaçakçılarına yönelik operasyon düzenledi. Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Kaçakçılık Suçları ile Mücadele Büro Amirliği ihbar üzerine belirli adreslere operasyon başlattı.

Kilis’te kaçak sigara operasyonu: Gözaltılar var

2 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

Operasyonda 2 bin 385 paket farklı markalarda sigara ele geçirildi. 2 şüpheli hakkında “5607 Kaçakçılık Kanununa Muhalefet” suçundan adli işlem yapıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...