Kırklareli'de terör örgütü üyelerine operasyon: 26 şüpheliden 11'i gözaltına alındı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kırklareli'de terör örgütü üyelerine operasyon: 26 şüpheliden 11'i gözaltına alındı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Kırklareli'de jandarma ekipleri tarafından 'terör suçlarından arananlar'a yönelik düzenlenen operasyonlarda 26 şüpheli gözaltına alındı, 11'i tutuklanırken 13'ü ise geri gönderme merkezine teslim edildi.

Kırklareli'de 1 Temmuz-30 Eylül tarihleri arasında  İl Jandarma Komutanlığı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından terör suçlarından aranan şahısların yakalanmasına yönelik çalışma düzenlendi.

Göçmen kaçakçılığı ile mücadele sırasında birçok göçmen yakalandı. Yakalanan göçmenler arasında yasadışı yollardan Bulgaristan’a geçmeye çalışan PKK/KCK-PYD/YPG terör örgütü üyesi 15 kişi, FETÖ/PDY terör örgütü üyesi 5 kişi ve DEAŞ terör örgütü üyesi 6 kişi olduğu tespit edildi.

26 ŞÜPHELİDEN 11'İ TUTUKLANDI

Jandarmada işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye sevk edildi. 26 şüpheliden 11’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken 13’ü Pehlivanköy Geri Gönderme Merkezine teslim edildi, 2’si ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...