Google Linke Tıkla, Türkiye Gazetesi'ni Google Favorilerine Ekle!

Erdoğan'dan şehit polislerin ailelerine başsağlığı

Erdoğan'dan şehit polislerin ailelerine başsağlığı
Fotoğraf Başlığı Erdogan'dan sehit polislerin ailelerine bassagligi

Adıyaman'da bir polis, karakoldaki meslektaşlarına ateş açmış ve iki polis amirini şehit etmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, şehit polislerin ailelerine başsağlığı diledi.

Kaydet
a- | +A

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Adıyaman'da şehit olan polis memurları Kamuran Üçgül ve Gökhan Özer'in ailelerine başsağlığı mesajı gönderdi.

Alınan bilgiye göre Erdoğan, Altınşehir Polis Merkezi Amirliği'nde bir polis memuru tarafından açılan ateş sonucu şehit olan Başkomiser Üçgül ve Komiser Özer'in ailelerine mesaj göndererek başsağlığı dileklerini iletti.

NE OLMUŞTU?

Adıyaman'da Altınşehir Şehit Ahmet Yıldırım Polis Merkezini beylik silahı ile basan polis memuru S.U.Ş., polis merkezi amiri Başkomiser Kamuran Ü’yü ve asayiş şube ekipler amiri Gökhan Ö’yü ateş ederek ağır yaraladı. S.U.Ş. ise polis merkezinde görevli polis memurları tarafından bacağından vurularak etkisiz hale getirildi.

Olay yerine gelen sağlık ekiplerince ilk müdahalesi yapılan polisler Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile özel hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis Merkezi Amiri Kamuran Üçgül ve Ekipler Amirimiz Gökhan Özer şehit oldu.

Whatsapp İkon Facebook İkon Bağlantıyı Kopyala
Yayın Tarihi |
Haberle İlgili Daha Fazlası
Gündem
Bizi Takip Edin Bizi Takip Edin
YORUMLAR
ÖNE ÇIKANLAR
SONRAKİ HABER

Haber Asistanı

Son 30 günün haberleri
📰

Türkiye Gazetesi Haber Asistanına Hoş Geldiniz!

Son 30 güne ait haberleri, spor gelişmelerini veya yazar yazılarını sorgulayabilirsiniz.