Şırnak'ta terör operasyonu: 13 gözaltı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Şırnak'ta terör operasyonu: 13 gözaltı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Emniyet güçlerinin terörle mücadele kapsamında Şırnak'ta gerçekleştirdiği operasyonda 16 şüpheli gözaltına alındı.

Şırnak'ta bölücü terör örgütlerine yönelik düzenlenen operasyonlarda 13 şüpheli gözaltına alındı.

Terörle mücadele çerçevesinde İl Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı tarafından bölücü terör örgütü PKK/KCK silahlı terör örgütünün eylem ve faaliyetlerinin deşifre edilmesine yönelik çalışma yürütüldü. Yapılan çalışmalarda 13 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerden 3'ü ifadesi alındıktan sonra serbest bırakıldı, 3'ü sevk edildiği adli makamlarca, 1'i adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. 4 şüpheli ilgili birimlere teslim edilirken, ikna edilerek teslim olan 2 teröristtin işlemleri devam ediyor.

BAKAN GÜLER 8 GÜNLÜK BİLANÇOYU AÇIKLADI

Örgüte darbe üstüne darbe indirilirken Milli Savunma Bakanı Yaşar Güler, 1-8 Ekim arasında Irak ve Suriye'nin kuzeyindeki terör hedeflerine yönelik hava operasyonlarında öldürülen terörist sayısını açıkladı. Bakan Güler, operasyonlarda 150'den fazla teröristin etkisiz hale getirildiğini söyledi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...