Sinan Akçıl'dan Murat Kurum’a seçim şarkısı: Aşkımız Eser Olur

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Ünlü şarkıcı Sinan Akçıl, Cumhur İttifakı’nın İstanbul Büyükşehir (İBB) Başkan adayı Murat Kurum’un seçim kampanyası için şarkı yaptı. Kurum, “Aşkımız Eser Olur” adlı şarkıyı sosyal medya hesabından paylaşıp Akçıl’a teşekkür etti.

Şarkıcı Sinan Akçıl, Cumhur İttifakı'nın İBB Başkan adayı Murat Kurum için seçim şarkısı hazırladı. 

Kurum, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak, Akçıl’a teşekkür etti. Sinan Akçıl da Kurum’un paylaşımını alıntılayıp "Yolunuz açık olsun.. Bu şarkı da İstanbul gençliğinin sesi olsun inşallah" yazdı.

İLK KEZ SÖYLEDİ

Öte yandan Murat Kurum’un bugün gençlerle bir araya geldiği programa Sinan Akçıl da katıldı. Akçıl, sürpriz yaparak sahneye çıktı ve seçim şarkısı olan “Aşkımız Eser Olur”u ilk kez seslendirdi. 

Sinan Akçıl'dan Murat Kurum’a seçim şarkısı: Aşkımız Eser Olur - 1. Resim

"GECELERİ DAHA RAHAT UYUMAK İÇİN OYUMU MURAT KURUM'A VERECEĞİM"

Şarkıyı söylemeden önce konuşma yapan Akçıl, şunları söyledi:

"Kendisini tanıdığım günden beri çok güzel duygular besliyorum. Bir İstanbullu olarak geceleri daha rahat uyumak için oyumu Murat Kurum'a vereceğim. Umarım bütün sorunların üstesinden geleceğinden eminim."

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...