Roblox Brookhaven 1 Mart'ta kapanacak mı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Roblox Brookhaven 1 Mart'ta kapanacak mı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Roblox Brookhaven 1 Mart’ta silinecek mi, sorusu hız kazandı. sosyal medyada Roblox Brookhaven 1 Mart’ta silineceği iddia edildi. Oyunseverler ise iddianın doğruluğunu araştırmaya başladı. Peki, Roblox Brookhaven kapanacak mı, silinecek mi? Roblox Brookhaven 1 Mart’ta kapanıyor mu? İşte cevabı.

Roblox Brookhaven'ın 1 Mart'ta silineceği yönündeki iddialar sosyal medyada gündem oldu. Bu iddia oyun severleri endişelendirdi. Söz konusu iddiaların ardından Roblox Brookhaven kapanacak mı, silinecek mi? Roblox Brookhaven 1 Mart’ta kapanıyor mu, soruları araştırılıyor. Tüm merak edilenler haberimizde.

ROBLOX BROOKHAVEN 1 MART'TA KAPANACAK MI?

Roblox Brookhaven'ın 1 Mart'ta silineceği yönündeki iddialar doğru değil. Roblox Brookhaven’ın silineceğine dair açıklamalar oyunseverleri trollemek adına iddia edilmiştir. Brookhaven RP gibi popüler oyunlar, sürekli olarak güncellenir ve geliştirilir. ancak birdenbire silinmez. Yapılacak her değişiklik resmi kanallardan duyurulur. 

ROBLOX BROOKHAVEN NEDİR, NASIL OYNANIR?

Brookhaven RP, Wolfpaq tarafından oluşturulan Roblox için ücretsiz bir rol yapma deneyimidir. Oyunun ilk adımı bir araba oluşturmaktır. Arabanın rengini değiştirmek için Robux'a ihtiyaç vardır. Ardından, ilk evinizi inşa edebilmek için boş bir arsaya gitmek gerekir. Araba ve ev alındığında, oyun sever kendi dünyasını oluşturur. 

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sabina 1 Mart 2024 16:11

Nolar oyunu silmeyin

Damla 29 Şubat 2024 21:58

Bu oyun yani roblox çok güzel oyun bende çok endişeliydim ama bu sözlsri didiyiniz için çok teşekkür ederim

Sonraki Haber Yükleniyor...