Son dakika... Binali Yıldırım taburcu oldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika... Binali Yıldırım taburcu oldu

GÜNDEM Haberleri

Binali Yıldırım, Azerbaycan'da geçirdiği trafik kazası sonrası Başakşehir Çam ve Sakura Hastanesi'ndeki tedavisinin ardından taburcu oldu. Hastane çıkışında açıklamalarda bulunan Yıldırım, 'Kaza sonucu başımda cerrahi müdahaleyi gerektiren bir kesik vardı. 2 defa ameliyat gerektirdi'' diyerek bundan sonraki sürecin evde devam edeceğini belirtti.

Azerbaycan'da geçirdiği trafik kazası sonrası tedavisi tamamlanan AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, taburcu oldu. Yıldırım, hastaneden ayrılırken kazaya ve tedavi sürecine ilişkin bilgi verdi. 

Azerbaycan'da geçirdiği kaza sonrası ilk müdahalelerin ardından Binali Yıldırım İstanbul'da bulunan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nde getirilen Yıldırım'ın tedavisi tamamlandı. 

20 Ekim'de Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Azerbaycan'a yaptığı ziyaret sebebiyle heyet halinde günübirlik ziyaret dönüşü kaza yaptıklarını söyleyen Yıldırım, "Birkaç takla attık, ağır bir kaza geçirdik. Kaza sonucu başımda cerrahı müdahaleyi gerektiren bir kesik vardı. 2 defa ameliyat gerektirdi. Ayrıca köprücük kemiği iman tahtasından ayrılmıştı, bu da halledildi. 2 kaburga kırığım vardı, bunlar da zaman içerisinde iyileşecek." ifadelerini kullandı. 

''TEDAVİMİZ EVDE DEVAM EDECEK''

Binali Yıldırım'ın konuşmasından öne çıkanlar:

"Çeşitli açılışlar ve temel atmalar sebebiyle heyet halinde Azerbaycan'a gitmiştik. Dönüş yolunda benim, İstanbul Milletvekilimiz ve yakın korumanın içinde bulunduğu araç kaza yaptı, birkaç takla attık, ağır bir kaza geçirdik. Rabbimize şükür ediyoruz, kazanın boyutuna göre elde ettiğimiz sonuç Rabbim sakladı, korudu.

Milletimizin duası, eşimizin dostumuzun duası bizim bu kazadan yaralarla çıkmamıza vesile oldu. İki kaburga kırığım var. Kaburga kırıklarına yönelik herhangi bir işlem yapılamıyor maalesef. Vücudumun çeşitli yerlerinde eziklikler var. Bunlar zaman içerisinde toparlanacak. İlk müdahale Azerbaycan'da yapıldı.

Burada Çam ve Sakura'da daha detaylı tedavi olduk. Cumhurbaşkanımıza şükranlarımızı sunuyorum. İyiyiz, bundan sonra tedavimiz evde devam edecek. Zaman zaman ihtiyaç olursa hekimlerimiz gerekli katkıyı sağlayacak."

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...