Son dakika... Beştepe'den fotoğraflı cevap! Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştüğü anları paylaştı

- Güncelleme:
Son dakika... Beştepe'den fotoğraflı cevap! Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştüğü anları paylaştı

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, rahatsızlığı ile ilgili çıkan iddialara Beştepe'den fotoğrafla cevap verdi. Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştüğü anları paylaştı.

Son dakika gelişmesine göre Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin ile telefonda görüştü. Görüşmeye dair fotoğraf paylaşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, rahatsızlığının ardından ilk kez görüldü.

ERDOĞAN PUTİN İLE GÖRÜŞTÜ

İletişim Başkanlığından yapılan açıklamaya göre, görüşmede, Türkiye-Rusya ilişkileri ve bölgesel konular ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, görüşmede, bugün İlk Nükleer Yakıt Getirme Töreni yapılacak Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ne katkıları için Rusya Devlet Başkanı Putin’e teşekkür etti. Rusya-Ukrayna savaşındaki gelişmeler ve tahıl mutabakatı bağlamındaki çalışmaların da değerlendirildiği görüşmede, Cumhurbaşkanı Erdoğan, kurulması teklif edilen çalışma grubu vasıtasıyla yeni açılımlar üzerinde çalışılabileceğini ifade etti. Görüşmede Suriye’deki gelişmeler de ele alındı.

Rusya Devlet Başkanı Putin, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a geçmiş olsun dileklerini de iletti. Görüşmede, Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın ve MİT Başkanı Hakan Fidan da hazır bulundu.

Son dakika... Beştepe'den fotoğraflı cevap! Cumhurbaşkanı Erdoğan Putin ile görüştüğü anları paylaştı

BEŞTEPE'DEN FOTOĞRAFLI CEVAP

25 Nisan’da katıldığı bir televizyon programında rahatsızlanan Cumhurbaşkanı Erdoğan, doktorunun tavsiyesi üzerine programını iptal ettiğini duyurmuştu.  Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın rahatsızlanması üzerine katıldığı canlı yayın yarıda kesilmişti. Reklama giren program 20 dakikalık aranın ardından yeniden başlamıştı.,

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Erdoğan’ın sağlık durumuna ilişkin açıklamalarda bulunmuştu. Bakan Koca, “Bu sabah kendileriyle birlikteydim. Hepinize çok selamları var. Sayın Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu gayet iyi.” ifadelerini kullandı. Koca, “Geçirmiş olduğu enfeksiyon, gastroenteritin etkisi azalmış durumda. En yakın zamanda programlarına devam edecek. Kendisine geçmiş olsun dileklerini ileten, duacı olan tüm hemşehrilerimize teşekkürlerini iletti.” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan rahatsızlığına ilişkin iddialara Beştepe'den çekildiği fotoğrafla cevap verdi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Rahaf27 Nisan 2023 16:08

En iyi baskan

Sonraki Haber Yükleniyor...