Mersin'e erteleme, Akkuyu'ya online katılım: Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün de dinlenecek

Düzenleyen:
- Güncelleme:

Gündem Haberleri

Yoğun temponun ardından canlı yayında rahatsızlanarak Türkiye’yi korkutan Cumhurbaşkanı Erdoğan, dünü evde istirahat ederek geçirdi. Sosyal medyadan ‘iyiyim’ mesajı veren Erdoğan, doktorlarının tavsiyesi üzerine Akkuyu Santrali’ndeki törene online katılacak.

HABER MERKEZİ ANKARA - İki gün önce rahatsızlanan ve rahatsızlığı nedeniyle dün Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren hattının açılışına ve Kırıkkale ile Yozgat’taki mitinglerine katılmayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü programları da değişti. Erdoğan, bugün önce Mersin mitinginde halka hitap edecekti, ardından da Akkuyu Nükleer Güç Santrali’ne nükleer yakıt getirilmesine ilişkin törene katılacaktı. Sosyal medya hesabından açıklamada bulunan Erdoğan, geçmiş olsun dileklerini ileten, dualarını eksik etmeyenlere teşekkür etti.

Cumhurbaşkanı’nın bugün de dinleneceği öğrenildi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “Yarın yapılması planlanan Akkuyu Nükleer Güç Santrali törenine Sayın Cumhurbaşkanımız online katılım sağlayacaktır. Mersin mitingimizin ise ileri bir tarihte yapılması planlanmaktadır” dedi.

KALP KRİZİ İDDİALARI DOĞRU DEĞİL

İletişim Başkanlığı’ndan yapılan açıklamada, “Sayın Cumhurbaşkanımız, yarın düzenlenecek Akkuyu Nükleer Santrali İlk Yakıt Yükleme törenine canlı bağlantı marifetiyle katılacaktır. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın kalp krizi geçirdiği ve hastaneye kaldırıldığı yönündeki iddialar doğru değildir” denildi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay da, “Cumhurbaşkanımızın sağlık durumu çok iyi. Biz sürekli iletişim hâlindeyiz. Hafif bir üşütme geçirdi.” ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - Gündem
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...