Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hızlı tren müjdesi! Mayıs sonuna kadar ücretsiz

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan hızlı tren müjdesi! Mayıs sonuna kadar ücretsiz

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ankara - Kırıkkale - Yozgat - Sivas Hızlı Tren hattının mayıs sonuna kadar ücretsiz olacağını duyurdu.

Ankara-Sivas Yüksek Hızlı Tren Hattı, bugün gerçekleştirilen törenle açıldı. Trenin ilk seferine Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, BBP Genel Başkanı Mustafa Destici ve Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan da katıldı. Ankara-Sivas arasındaki mesafeyi 603 kilometreden 405 kilometreye düşürecek tren hattında 8 istasyon bulunuyor. Yeni açılacak hat ile 1 milyon 400 bin kişiye hızlı trenle seyahat etme imkanı sunulacak.

https://twitter.com/RTErdogan/status/1651232209012129792

ERDOĞAN MÜJDEYİ VERDİ, BİR AY ÜCRETSİZ

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından açılışı gerçekleştirilen hızlı trenin mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz olacağının müjdesini kamuoyuyla paylaştı.

Erdoğan açıklamasında, 'Ankara - Kırıkkale - Yozgat - Sivas Hızlı Tren Hattımız Mayıs ayı sonuna kadar ücretsiz... Milletimize hayırlı olsun.' ifadelerini kullandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...