Sınırda sıcak dakikalar: Kilis'e roket düştü

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kilis'teki Öncüpınar Sınır Kapısı bölgesine, Suriye'nin kuzeyinden YPG/PKK'lı teröristlerce atılan 5 roket düştü. Roketler nedeniyle yangın çıktı. Bölgede güvenlik önlemleri artırıldı.

Suriye'den atılan roketler, Kilis'in Elbeyli ilçesindeki Öncüpınar Sınır Kapısı yakınlarına düştü. İlk bilgilere göre Türkiye tarafına düşen roketler nedeniyle yangın çıktığı belirtildi.

Bölgeye çok sayıda güvenlik görevlisi ve sağlık ekibi yönlendirilirken, olay yerinde geniş güvenlik tedbirleri alındı. Saldırıda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma yaşanmadı.

Sınırda sıcak dakikalar: Kilis'e roket düştü

İÇİŞLERİ BAKANLIĞINDAN KİLİS AÇIKLAMASI

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, saat 17.00 sıralarında Suriye'nin kuzeyindeki PKK/PYD/YPG/KCK terör örgütü tarafından Türkiye'ye yönelik roketatar saldırısı gerçekleştirildiği belirtildi.

Açıklamada, "Kilis ilimizin Öncüpınar bölgesine yönelik 5 Çok Namlulu Roketatar (ÇNRA) saldırısı nedeniyle herhangi bir can kaybımız ve yaralımız bulunmamaktadır. Terörle mücadelemiz kararlılıkla sürdürülecektir." ifadelerine yer verildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı/Anadolu Ajansı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...