Ünlü antrenörün sır ölümü! Otel odasında ilaçlarla bulundu

Düzenleyen: / Kaynak: Mynet
- Güncelleme:
Ünlü antrenörün sır ölümü! Otel odasında ilaçlarla bulundu

GÜNDEM Haberleri  / Mynet

Vücut geliştirme sporcusu ve ünlü antrenör Aslan Hafızoğlu'na ulaşamayan eşi polis ekiplerine haber verdi. Polis ekipleri Beykoz Kavacık'ta bulunan bir otel odasında Hafızoğlu'nun cansız bedenine ulaştı.

Sosyal medyada birçok takipçisi olan ünlü antrenör Aslan Hafızoğlu'nun hayatını kaybettiği haberi sevenlerini üzdü. Odasında birçok ilaç ve alkol şişesi bulunan Hafızoğlu'nun sır ölümünün sebebi henüz belirlenemedi.

Mynet'in haberine göre, Vücut geliştirme sporcusu ve ünlü antrenör Aslan Hafızoğlu, Beykoz Kavacık'ta bulunan bir otelde hayatını kaybetti. Ünlü antrenör kaldığı otel odasında ölü bulunurken, odada bulunanlar ise dikkat çekti. Kamera kayıtları kontrol edildi ancak sır ölümün perde arkasında ne yattığı henüz öğrenilemedi. Hafızoğlu'nun ölüm nedeni, yapılacak otopsinin ardından netlik kazanacak. İşte detaylar...

Takipçilerine sağlıklı hayat sürme ve vücut geliştirme tavsiyeleri veren ünlü antrenör, bir otel odasında ölü bulundu. Polis, sır ölümün perde arkasını aralamak için yanı başında bulunan ilaçları incelemeye aldı ve sonuç oldukça şaşırtıcıydı.

EŞİ ULAŞAMADI, POLİS BULDU

Ünlü fitness hocası Aslan Hafızoğlu, Beykoz Kavacık'ta bulunan bir otele yerleşti. Eşi onu aradı ancak ulaşamadı. Birkaç kez aradıktan sonra ise polise haber verdi. Polis, Hafızoğlu'nun otelde olduğunu belirledi. Otele gelindi, kapı açıldı ve otel odasında korkunç bir manzarayla karşılaşıldı.

Ünlü antrenörün sır ölümü! Otel odasında ilaçlarla bulundu

GERİYE PAYLAŞIMLARI KALDI

Aslan Hafızoğlu, ömrünü sağlıklı yaşam ve vücut geliştirme sporuna adamıştı. Sosyal medyada on binlerce takipçisi vardı. Görünüşte hayatı yolundaydı. Eşi Selin Hafızoğlu, 17 Temmuz'da birlikte çekildikleri son fotoğrafı paylaşarak evlendikten sonra daha az görüştüklerinden sitem etmişti. Sosyal medya hesabından ünlü antrenörün ölüm haberi duyuruldu.

ÇOK SAYIDA İLAÇ VE ALKOL ŞİŞESİ BULUNDU

Nedendir bilinmez, fitness hocası evinden ayrılıp bir otele yerleşti. Eşi onu çok merak edince, polisler odasına girdi. Hafızoğlu yerde hareket kaybetmişti. Odada yapılan incelemede çok sayıda ilaç ve alkol şişeleri bulundu. O ilaçların içerikleri incelendi, kamera kayıtları kontrol edildi. Sır ölümün perdeyi arkasında ne yattığı şimdilik öğrenilemedi. Yapılacak otopsinin ardından, Hafızoğlu'nun kesin ölüm nedeni netlik kazanacak.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Mynet
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...