Villaya yapılan operasyonda aslan, maymun ve piton yılanı ele geçirildi!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Villaya yapılan operasyonda aslan, maymun ve piton yılanı ele geçirildi!

GÜNDEM Haberleri

Tekirdağ’da bir villaya baskın düzenleyen polis ekipleri, yurda kaçak yollarla sokulmuş hayvanları ele geçirdi. Olayla ilgili 3 kişi hakkında soruşturma başlatıldı.

Tekirdağ'ın Marmaraereğlisi ilçesinde bir villaya baskın düzenleyen polis ekipleri, yurda kaçak yollarla getirilen aslan, maymun ve piton yılanı ele geçirdi. Olayla ilgili 3 kişi hakkında işlem yapıldı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ve Marmaraereğlisi İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlileri, Marmaraereğlisi ilçesinde bir şahsın, yasa dışı yollardan Türkiye'ye getirilen ve Nesli Tehlike Altında Olan Yabani Hayvan ve Bitki Türleri (CİTES) kategorisine giren hayvanları beslediği ve sosyal medya üzerinden ticaretini yaptığı tespit etti.

Polis ekipleri tarafından şahsın villasında yapılan aramada; 1 adet aslan, 1 adet maymun, 1 adet piton yılanı ele geçirildi. Tespit edilen hayvanlar Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü görevlilerine teslim edilirken, şüpheli 3 şahıs hakkında 5607 SKM suçundan yasal işlem yapıldı.

(Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...