Yok artık dedirten olay! ATM'den para çekmek isterken şaşkına döndü: Kaymakam devreye girdi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Şanlıurfa'da para çekmek isteyen vatandaşlar ATM'ye gitti, tüm işlemleri gerçekleştirdikten sonra nakit parayı almak isterken şaşkına döndü. O anlarda parayı görenler gözlerine inanamadı. Gelen parayla şoke olan vatandaşlar bankanın kapalı olduğunu görünce çareyi kaymakamı aramakta buldu. Devreye giren kaymakam olay yerine geldi ve banka müdürü ile iletişime geçerek vatandaşların mağduriyetinin giderilmesini söyledi. O ilginç anlar ise anbean kameraya yansıdı.

Şanlıurfa'da banka ATM'sinden para çekmek isteyen isteyen bir vatandaşlar gelen parayla şaşkına döndü. O anlarda banka da kapalı olunca olan oldu. Gece saatlerinde Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde yaşanan garip olayda bir bankaya ait ATM’den para çeken vatandaşlar, gelen kağıt banknotların bir çoğunun yırtık ve boyalı olduğunu gördü.

ÇAREYİ KAYMAKAMI ARAMAKTA BULDULAR

Banka kapalı olduğu için paraları aynı ATM’den geri yatırmak isteyen vatandaşlar, ATM’nin paraları geri almaması üzerine kaymakam Kenan Aktaş’ı aradı. 

Evinden çıkan Aktaş, mağdur vatandaşların yanına gitti. ATM’den çekilen paraların yırtık ve mürekkepli olduğunu gören Kaymakam Aktaş, banka müdürü ile irtibata geçerek vatandaşların mağduriyetinin giderilmesini istedi. Banka yetkilileri, bölgeye ekip göndererek mağduriyet yaşayan vatandaşlardan makbuzlarını alıp bir kayıt oluşturdu.

O ANLAR KAMERADA

Kısa süre içerisinde vatandaşların mağduriyeti giderilirken Kaymakam Aktaş ise ilk defa böyle bir şey ile karşılaştığını belirtti. Paraların aldığı halin görüldüğü anlar ise anbean kameraya yansıdı. (İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...