Fatih Mehmet Maçoğlu son dakika oy oranı yüzde 3,66! Kadıköy TKP adayı Maçoğlu yüzde kaç oy aldı?

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Fatih Mehmet Maçoğlu son dakika oy oranı yüzde 3,66! Kadıköy TKP adayı Maçoğlu yüzde kaç oy aldı?

Haberler Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Türkiye Komünist Partisi'nden Kadıköy Belediye Başkan adayı oldu. 2024 yerel seçimlerine giren Fatih Mehmet Maçoğlu'nun oy oranı merak ediliyor. Fatih Mehmet Maçoğlu İstanbul Kadıköy'de ne kadar oy aldı? Fatih Mehmet Maçoğlu Kadıköy Belediye Başkanı oldu mu? İşte oy aranı...

Türkiye Yerel Seçimleri 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşti. Türkiye'de seçmen yeni büyükşehir, il, ilçe ve beldelerde yeni belediye başkanları, köy ve mahallelerde yeni muhtarlarını seçti. Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerde Türkiye Komünist Partisi'nden Kadıköy Belediye Başkan adayı oldu.  Bu kapsamda Tunceli Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu'nun aldığı oranı ise merak konusu oldu. İşte 31 Mart seçimi Fatih Mehmet Maçoğlu'nun  oy oranı ve seçim sonuçları...

TKP KADIKÖY ADAYI FATİH MEHMET MAÇOĞLU NE KADAR OY ALDI?

31 Mart 2024 Yerel Seçimleri geride kaldı. İstanbul ilçelerinde yarışan adayların aldığı sonuçlar araştırılıyor. İşte TKP'li Fatih Mehmet Maçoğlu'nun aday olduğu Kadıköy Belediye Başkanlığı'nın resmi olmayan ilk seçim sonuçları geliyor.

 Tunceli'de yüzde 33 oranında oy alan, TKP'nin adayı Fatih Mehmet Maçoğlu, Kadıköy'de hayal kırıklığı yaşadı. Fatih Mehmet Maçoğlu'nun aday olduğu Kadıköy'de CHP'nin adayı Mesut Kösedağı ile Ak Parti'nin adayı Veli Arslan arasında bir yarış var. Açılan sandık oranı yüzde 37'ye göre, CHP'nin adayı yüzde 65, Ak Parti'nin adayı ise yüzde 19 şeklindeyken Fatih Mehmet Maçoğlu'nun oy oranı ise yüzde 3,66.

Düzenleyen:  - Haberler
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...